Vanhempainliiton johtokuntaan haetaan tekijöitä

17.9.2018

Suomen Vanhempainliiton liittokokouksessa päätäntävaltaa käyttävät Liiton jäsenet. Kokouksessa käsitellään mm. Liiton toimintakertomus ja tilinpäätös, tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja valitaan Liiton johtokunnan jäsenet ja heidän varajäsenensä erovuoroisten tilalle.

Ehdokashakuaikaa johtokunnan puheenjohtajaksi ja jäseniksi on jatkettu 21.9.2018 asti!

Ehdokkailta odotetaan kokemusta vanhempaintoiminnasta joko päiväkoti- tai koulumaailmasta. Johtokuntatyöskentelyssä on eduksi erilaiset ammatilliset taidot, verkostot ja kokemus luottamustehtävistä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja monipuolisesti eri kieli- ja kulttuuritaustaisia henkilöitä.

Esityksiä valittaviksi henkilöiksi voivat tehdä kaikki Vanhempainliiton jäsenyhdistykset.

Vaalitoimikunta on pyytänyt tekemään esitykset 21.9.2018 kello 16.00 mennessä verkkolomakkeella.

Ehdokkaat lähettävät lyhyen videon tai kirjoituksen vaalitoimikunnan sihteerille sähköpostilla siitä, mitä tekisi, mitä haluaisi antaa tai oppia johtokuntatoiminnan aikana. Tämän lisäksi ehdokkaat täyttävät taustatietolomakkeen.

Lisätietoja:

Tuula Peltoniemi, vaalitoimikunnan puheenjohtaja, napustanmaki(a)gmail.com

Valtteri Tervala, vaalitoimikunnan sihteeri, valtteri.tervala(a)vanhempainliitto.fi, 044 755 1374