Vanhempainliiton jäsenkirje 12/2020. Hyvää joulua!

Jäsenkirjeemme sisältö:

• Kiitos!  – Johtokunnan jouluterveiset
  • Onnea voittajille
  • Tulevia tapahtumia
  • Vanhempainyhdistyksenne yhteystiedot ajan tasalle

Kiitos!

Joulu saapuu myös poikkeusaikojen keskelle. Nyt on aika rauhoittua kiireisen ja hyvin poikkeuksellisen vuoden jälkeen.

Vuosi on ollut haastava niin lapsille kuin vanhemmille. Sitkeyttä ja ketteryyttä on tarvittu.

Poikkeuksellinen aika on edellyttänyt meiltä kaikilta uusia valmiuksia ja yhteistyötä, jotta olemme pystyneet toimimaan uudessa tilanteessa.

Suuret kiitokset kuuluvat ennen kaikkea lapsille ja perheille, jotka ovat vuoden aikana ottaneet koppia monenlaisista uusista tavoista käydä koulua, harrastaa ja elää arkea.

Ison työn olette tehneet te, vapaaehtois- ja yhdistystoimijamme, jotka olette kehittäneet toimintaanne haasteista huolimatta ja pitäneet yllä hyvää yhteistyötä päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten kanssa. Kiitos tekemästänne työstä!

Johanna Laisaari
Vanhempainliiton johtokunnan puheenjohtaja