Haemme toiminnanjohtajaa

Vastaat liiton toiminnan kokonaisjohtamisesta ja kehittämisestä. Vaikuttamistyö, verkostoituminen, monipuolinen viestintä ja liiton edustaminen ovat työsi keskeisiä osa-alueita. Työskentelet tiiviisti yhdessä Vanhempainliiton asiantuntijoiden ja luottamusjohdon kanssa. Vastaat rahoitukseen liittyvistä toimenpiteistä sekä yhteistyöstä muiden järjestöjen ja tahojen kanssa. Osallistut myös pohjoismaiseen yhteistyöhön.

Odotamme sinulta

  • vankkaa henkilöstö-, talous- ja substanssijohtamisen taitoa
  • kykyä strategiseen ajatteluun toiminnan kehittämisen näkökulmasta
  • vahvaa viestintäosaamista ja erinomaisia esiintymistaitoja
  • kykyä vaikuttamistyöhön ja verkostojen kehittämiseen
  • taitoa ja valmiutta kehittää liiton toimintaa digitaalisissa toimintaympäristöissä
  • kokemusta STEA-rahoitteisesta toiminnasta ja valmiutta myös muun rahoituspohjan kehittämiseen
  • ylempää korkeakoulututkintoa
  • johtamiskoulutusta
  • englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi
  • valmiutta ajoittaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön sekä matkustamiseen

Arvostamme kehittävää ja modernia työskentelyotetta sekä osallistavaa henkilöjohtamista, joka rakentuu luottamukselle, avoimuudelle ja dialogisuudelle. Kyky oman työn johtamiseen on tärkeää laajalla ja monipuolisella tehtäväkentällä. Varhaiskasvatuksen ja koulutuskentän substanssiosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden toimia tärkeän yhteiskunnallisen vaikuttamistyön parissa. Pääset työskentelemään yhteistyössä asiantuntevan, innostuneen ja sitoutuneen työyhteisön kanssa.
Vanhempainliitto on perheystävällinen työpaikka.

Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksyllä 2021.

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV:si 11.8.2021 mennessä osoitteessa:

www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä:

Ulla Siimes, toiminnanjohtaja, Suomen Vanhempainliitto, p. 040 553 0981 (4.8. klo 9.00-12.00 ja 6.8. klo 10.00-14.00)

Heidi Tuomikorpi, Executive Search Consultant, Eezy Personnel, p. 043 824 3261


Suomen Vanhempainliitto on valtakunnallinen vanhempien osallisuuden sekä kodin ja päiväkodin, koulun ja oppilaitoksen yhteistyön asiantuntija. Liittoon kuuluu noin 1300 rekisteröitynyttä päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja kuntatasolla toimivaa vanhempainyhdistystä.