Ideahautomo: Onnistunut yhteistyö kunnan kanssa!

Tule mukaan ideahautomoon 15.6.2020 klo 18

Jos olet pohtinut, miten kunnan kanssa tehtävää yhteistyötä voisi kehittää, niin nyt on oivallinen mahdollisuus tutustua ohjatusti kuntakohtaisen vanhempaintoiminnan konseptiin. Samalla on mahdollisuus päästä kehittämään ja parantamaan konseptia.

Jokaisen osallistujan toivotaan tutustuvan ennen tilaisuutta konseptiin Vanhempainliiton verkkosivuilla:

Toimintamalli kuntakohtaisen vanhempaintoiminnan ja kunnan yhteistyöhön

Hitsi, mikä on Jitsi?

Ideahautomo toteutetaan avoimen lähdekoodin videoneuvottelusovelluksella, johon tutustutaan tilaisuuden alussa.

Kenelle?

Verkkotilaisuus on tarkoitettu kuntakohtaisten vanhempainyhdistysten toimijoille sekä kaikille kuntakohtaisesta vanhempaintoiminnasta kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta kuntakohtaisesta vanhempaintoiminnasta ei tarvitse olla.

17.45 Sisäänkirjautuminen

18.00 Jitsi -videosovelluksen käyttömahdollisuudet

18.20 Kuntakohtaisen vanhempaintoiminnan konsepti

18.30 Dialogi ja ideointi

19.15 Oivallukset

19.30 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen tilaisuuteen pe 12.6.2020 klo 12 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujat saavat ohjeet tilaisuuteen liittymiseen ja yhteisötyökalujen käyttöön tilaisuudessa. Tilaisuuden fasilitoi Vanhempainliitosta Valtteri Tervala.

Tapahtuman järjestää

Suomen vanhempainliitto

Mariankatu 28 B 5
00170 HELSINKI
toimisto (at) vanhempainliitto.fi

Jitsi -videokokoussovellus

(verkkotilaisuus)

Tapahtuma-aika

15.6.2020 klo 18:00 - 19:30

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Mikäli ilmoittautumislomake ei aukea kunnolla, voit tehdä ilmoittautumisen tästä linkistä.

Valtteri Tervala

Kysy lisää!