Kohti tasapainoista digiarkea – suurvanhempainilta

Kohti tasapainoista digiarkea – suurvanhempainilta 11.2.2021 klo 17 alkaen

Kaipaatko vanhempana tukea lapsesi median käytön tukemiseen? Haluaisitko kysyä asiantuntijoilta sinua mietityttävistä, digiarkeen liittyvistä asioista?

Mediakasvatusseura järjestää yhteistyössä KAVIn ja Suomen Vanhempainliiton kanssa verkkovanhempainillan alakoululaisten vanhemmille Mediataitoviikolla 2021. Tarjolla on tietoa ja vinkkejä lapsen ja koko perheen hyvinvointia tukevaan mediankäyttöön sekä liuta asiantuntijoita valmiina vastaamaan osallistujien mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

klo 16.45
Tapahtuma aukeaa. Tervetuloa keskustelemaan ja kysymään asiantuntijoilta!

klo 17.00
Ohjelma alkaa. Vanhempainillan juontaa Mediakasvatusseuran suunnittelija Ninni Ahonen ja illan aihetta käsittelee Mediakasvatusseuran koulutussuunnittelija Jenni Honkanen.

klo 18.00
Ohjelma päättyy. Asiantuntijat jatkavat kysymyksiin vastaamista tarvittaessa ohjelman päättymisen jälkeen.

Tapahtuman järjestää

Tapahtuman järjestävät:

Mediakasvatusseura
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI
Suomen Vanhempainliitto

Tapahtuma on osa Mediataitoviikkoa.

Verkkotapahtuma

Tapahtuma-aika

11.2.2021 klo 17:00 - 18:00

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Tervetuloa seuraamaan verkkovanhempainiltaa torstaina 11.2. klo 16.45 alkaen!