Koulurauha-vanhempainilta 24.8.2021

Lapset matkalla kouluun

Kutsu vanhemmille ja koulujen henkilöstölle

Tervetuloa mukaan Sodankylän kunnan sivistystoimen ja Suomen Vanhempainliiton järjestämään Koulurauha-verkkovanhempainiltaan tiistaina 24.08.2021 klo 18.00-20.00! Illan aiheena on kiusaamisen ehkäisy ja kouluväkivaltaan puuttuminen.

Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi kotona, koulussa ja vapaa-ajalla. Kutsumme kaikki vanhemmat, koulujen henkilökunnan ja muut aiheesta kiinnostuneet erityisesti Pohjois-Suomesta kanssamme pohtimaan, miten väkivallatonta toimintakulttuuria voidaan yhdessä viedä eteenpäin.

Verkkovanhempainiltaan ilmoittaudutaan ennakkoon tämän sivun alareunan linkistä. Ilmoittauduthan mukaan 19.8. mennessä. Verkkovanhempainilta toteutetaan Zoom-alustalla.

Tilaisuuden juontaa yhdenvertaisuusasiantuntija Aslak Rantakokko, Suomen Vanhempainliitosta.

Illan ohjelma

18.00 Tervetuloa!
Yhdenvertaisuusasiantuntija Aslak Rantakokko, Suomen Vanhempainliitto

18.05 Sodankylän kunnan sivistystoimen tervehdys
Sivistysjohtaja Jouni Oikarinen

Koulurauhatyöryhmän lasten terveiset

18.15 Kiusaaminen ja kouluväkivalta – yhdessä toimien ratkaisuihin
Erityiskasvatuksen asiantuntija, KT Sari Haapakangas, Suomen Vanhempainliitto ja kokemusasiantuntija, lehtori Sami Rousu, Ritaharjun yhtenäiskoulu, Oulu

19.30 Kommenttipuheenvuorot ja yhteistä keskustelua
Toiminnanjohtaja Ulla Siimes, Suomen Vanhempainliitto
Kouluyhteistyön ja digitaalisen nuorisotyön päällikkö Jenni Helenius, Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Rehtori Heidi Lakkala Tähtikunnan koulu, Vuotson koulu ja Sodankylän lukio sekä apulaisrehtori Reeta Nieminen, Tähtikunnan koulu

20.00 Illan päätös

Lisätiedot:
Järjestötoiminnan asiantuntija Anri Leveelahti,
anri.leveelahti(at)vanhempainliitto.fi, puh. 044 755 1372

Tapahtuman järjestää

Suomen Vanhempainliitto ja Sodankylän kunnan sivistystoimi

Verkkovanhempainilta

Zoom-alustalla

Tapahtuma-aika

24.8.2021 klo 18:00 - 20:00

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Tilaisuus järjestetään zoom-alustalla. Vanhempainillan linkki lähetetään mukaan ilmoittautuneille henkilöille sähköpostitse 20.8.2021.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.