Koulurauha-vanhempainilta 18.8.2020

Miten vanhemmat voivat olla tukemassa koulurauhaa ja kouluhyvinvointia?

KUTSU VANHEMMILLE

Tervetuloa mukaan Turun kaupungin perusopetuksen ja Suomen Vanhempainliiton järjestämään Koulurauha-vanhempainiltaan tiistaina 18.08.2020 klo 18.00!
Illan teemoja ovat vanhempien osallisuus koulussa, vanhempaintoiminta ja yhteisöllinen opiskeluhuolto. Miten vanhemmat ja vanhempaintoiminta voivat edistää kouluhyvinvointia sekä koulurauhaa?

Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita etenkin koululaisten vanhemmat Turusta, mutta toki myös kaikki illan teemasta kiinnostuneet.

Illan ohjelma

18.00 Tervetuloa!

18.05 Turun kaupungin perusopetuksen palvelualueen puheenvuoro,
Palvelualuejohtaja Tommi Tuominen

18.20 Turun alueellinen vanhempainyhdistys, Turvary ry esittäytyy
Hallituksen puheenjohtaja Paula Gassou

18.35 Hyvinvoiva koulu, alustus ja keskustelua
Toiminnanjohtaja Ulla Siimes ja erityiskasvatuksen asiantuntija Sari Haapakangas, Suomen Vanhempainliitto

– Koulurauha-ohjelma osana kouluhyvinvointityötä.
– Miten vanhemmat ja vanhempaintoiminta voivat edistää terveellistä, turvallista ja viihtyisää kouluympäristöä sekä osallisuutta ja yhteisöllisyyttä?
– Koulujen yhteisöllisten opiskeluhuoltoryhmien toiminta.

19.40 Illan päätössanat

Tapahtuman järjestää

Suomen Vanhempainliitto
ja Turun kaupungin
perusopetuspalvelut

Verkossa Teams-alustalla.

Tapahtuma-aika

18.8.2020 klo 18:00 - 19:40

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Liittymisohjeet:

1. Liity Microsoft Teams -tilaisuuteen tämän viestin lopussa näkyvästä linkistä.

2. Tämä avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Jos liityt verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa.

3. Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset: ennen liittymistä kannattaa klikata video pois päältä ja mykistää mikrofoni.

4. Kun olet valmis, valitse Liity nyt.

5. Tämä siirtää sinut aulaan. Kokouksen järjestäjä liittää sinut odotustilasta mukaan kokoukseen.

Jos kirjaudut tilaisuuteen puhelimella, niin lataa sovelluskaupasta puhelimeesi ensin Teams-sovellus. Teams-tiliä sinun ei tarvitse kuitenkaan perustaa, vaan pääset oheisella linkillä mukaan suoraan tilaisuuteen.

Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Lisätietoja Teamsista |

Lisätiedot: Anri Leveelahti puh. 044 755 1372 tai anri.leveelahti(a)vanhempainliitto.fi