Liittokokous Helsingissä 20.11.2022

ryhmä ihmisiä luovassa toimistossa

Liittokokous su 20.11.2022 klo 10.00 Allianssi-talolla

Suomen Vanhempainliitto ry, Finlands Föräldraförbund rf:n sääntömääräinen liittokokous pidetään sunnuntaina 20.11.2022 klo 10.00 Allianssi-talolla Helsingissä. Järjestelyiden helpottamiseksi liittokokousedustajien toivotaan ilmoittautuvan etukäteen. Myös valtakirjoja voi toimittaa sähköisesti etukäteen.      

Kokouksessa käsitellään Liiton sääntöjen 16 §:ssä mainitut asiat. Jokainen Suomen Vanhempainliiton jäsenyhdistys on oikeutettu lähettämään liittokokoukseen yhden edustajan. Jäsenyhdistyksen edustajalla on myös oikeus edustaa valtakirjalla enintään viittä muuta jäsenyhdistystä.

Virallisten edustajien valtakirjojen tarkastus ja muiden kokousosanottajien ilmoittautuminen tapahtuu kokouspaikalla 20.11.2022 klo 9.00–10.00. Viimeksi mainitun ajankohdan jälkeen ei valtakirjoja enää oteta vastaan. Valtakirjoja voi toimittaa sähköisesti etukäteen 16.11. saakka osoitteeseen anne.viitala@vanhempainliitto.fi, mutta ne voi myös ottaa tulostettuina mukaan liittokokoukseen. Myös alun perin skannattu ja sen jälkeen tulostettu valtakirja käy. 

Liittokokoukseen osallistuminen edellyttää läsnäoloa, osallistumismahdollisuutta etäyhteydellä ei ole.

Kaikki kokouspäivän materiaali löytyy tältä verkkosivustolta kohdasta ”tilaisuuden materiaalit” viimeistään 28.10.2022. Liittokokousedustajia pyydetään huomioimaan, että kokousmateriaaleja ei ole jaossa kokouspaikalla.

Alustava aikataulu

9.00 alkaen

Aamukahvia tarjolla 

Ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus alkaa 

Aamupäivän aikana on mahdollista verkostoitua muiden vanhempaintoimijoiden sekä liiton toimiston henkilökunnan ja johtokunnan kanssa. 

10.00        Liittokokous alkaa, valtakirjojen tarkastus päättyy

12.00        Lounas

13.00        Kokous jatkuu

14.30        Iltapäiväkahvi

Kokous päättyy n. klo 16.00 mennessä.

Uusi, seuraavalle toimikaudelle 2023–2024 valittu johtokunta kokoontuu heti kokouksen päätyttyä lyhyeen tapaamiseen.

Johtokunnan jäsenten vaali

Vaalit suoritetaan Hejmo -äänestys ja -vaalijärjestelmän avulla. Tätä varten on suositeltavaa, että kokousedustajalla on mukanaan oma älylaite ja pääsy ilmoittautumisen yhteydessä antamaansa sähköpostiin. Kokouspaikalla on myös yhteisesti käytössä laitteita, mikäli omaa ei ole mahdollista käyttää.

Ehdokasasettelua valmistellut vaalitoimikunta pyysi ja sai esityksiä johtokunnan puheenjohtajaksi ja jäseniksi 26.9.2022 mennessä. Ehdokkaisiin voi tutustua materiaaleissa olevasta ehdokasesittely -dokumentista sekä kartalla. Kartan merkin alta löytyy ehdokkaiden lyhyet esittelyt.

Ehdokkaita voi asettaa myös vielä itse liittokokouksessa. Tällöin on huomioitava, että

  • ehdokkaan tulee olla Vanhempainliiton jäsenyhdistyksen esittämä. Ehdokas ei voi itse esittää itseään ehdolle, vaan ehdokkaasta tulee olla vanhempainyhdistyksen esitys. Esityksen voi tehdä puheenvuoropyyntölomakkeella, joka löytyy tältä verkkosivuilta liittokokouksen materiaaleista. Puheenvuoropyyntö on esitettävä kokousvirkailijoille heti liittokokoukseen tultaessa.
  • ehdokkaan tulee esittäytyä liittokokouksessa. Vaalitoimikunnalle etukäteen toimitetut ehdokkaat on esitelty kokouskutsun liitteenä olevassa dokumentissa ja tällä verkkosivulla. Kaikkien (myös vasta kokouksessa asetettujen) ehdokkaiden on mahdollista esittäytyä lyhyesti (2 min) kokousväelle paikan päällä tai videotervehdyksen muodossa.

 


Tapahtuman järjestää

Suomen Vanhempainliitto ry

Mariankatu 28 B 5
00170 HELSINKI
toimisto (at) vanhempainliitto.fi

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka

Allianssi -talo

Asemapäällikönkatu 1

00520 Helsinki

Tapahtuma-aika

20.11.2022 klo 9:00 - 16:00

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Tapahtuman materiaalit


Ennakkoon ilmoittautuminen on päättynyt. Liittokokoukseen voi kuitenkin osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Jaa artikkeli