Tulevaisuustaajuus-työpaja: Kuinka aktivoida vanhempaintoimijoita? 15.3.

Tervetuloa osallistumaan kuntakohtaisten vanhempaintoimijoille järjestettävään tulevaisuustaajuus-työpajaan aiheena Kuinka aktivoida vanhempaintoimijoita?

Kenelle

Tilaisuus on tarkoitettu kuntakohtaisten vanhempainyhdistysten toimijoille ja kuntakohtaisesta vanhempaintoiminnasta kiinnostuneille. Työpaja kuuluu Vanhempainliiton Yhdessä –etätapaamissarjaan.

Mikä Tulevaisuustaajuus?

Tulevaisuustaajuus virittää osallistujat pohtimaan tulevaisuutta, joka on kuvittelemisen ja tavoittelemisen arvoinen. Tulevaisuustaajuus ei kuitenkaan vain innosta ajattelemaan tulevaisuutta uusista näkökulmista, vaan se haastaa myös tunnistamaan keinot muuttaa huominen toivotunlaiseksi. Työpajan kesto on n.2,5 h tuntia, sisältäen tauot.

Menetelmän tarkoituksena on lisätä ihmisten kykyä kuvitella erilaisia tulevaisuuksia ja toimia toivotun tulevaisuuden toteutumiseksi sekä ylipäätään lisätä keskustelua tulevaisuuksista. Osallistuminen ei vaadi ennakko-osaamista mutta sisältää ennakkotehtävän.

Työtapaja toteutetaan Teams-sovelluksella ja työpajan aikana hyödynnetään Google Jamboardia. Toivomme, että jokainen osallistuisi koneella, jotta osallistuminen on mahdollisimman onnistunut kokemus.

Ennakkotehtävä

Jotta pääsemme virittäytymään teemaan jo etukäteen, niin osallistujia pyydetään tutustumaan etukäteen mm. Sitran megatrendeihin 2023. Tarkemmat tiedot valmistautumisesta työpajaan kerrotaan vahvistusviestissä. Ja hei, elä pelästy! Ennakkovalmistautumisen voi nopeimmillaan suorittaa reilussa kahdessa minuutissa.

Ilmoittautuminen

Mukaan työpajaan mahtuu enintään 20 osallistujaa, joten ilmoittaudu ajoissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 10.3.2023.

 

Ilmoittaudu työpajaan tästä

 

Kysy lisää!

Valtteri Tervala

Järjestötoiminnan asiantuntija / Consultant for NGO and development

+358 44 755 1374

valtteri.tervala@vanhempainliitto.fi

 


Tapahtuman järjestää

Tapahtumapaikka

Teams-alustalla

Tapahtuma-aika

15.3.2023 klo 17:00 - 19:30

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Tapahtuman materiaalit


Teams-ohjeet

Tilaisuuteen voi kirjautua sisään 10 minuuttia ennen tapaamisen alkamista ja samalla testata yhteydet.

Voit liittyä Teams-kokoukseen millä tahansa laitteella riippumatta siitä, onko sinulla Teams-tili. Jos sinulla ei ole tiliä, voit liittyä vieraana seuraamalla näitä ohjeita.

Liittymisohjeet

  1. Liity Microsoft Teams -kokoukseen annetusta linkistä.
  2. Tämä avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Jos liityt verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Salli se, jotta sinut nähdään ja kuullaan kokouksessa.
  3. Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset. Jos kokoushuone (tai toinen kokoukseen yhdistetty laite) on lähellä, valitse Poista ääni käytöstä välttääksesi häiriöitä. Valitse Puhelimen ääni, jos haluat kuunnella kokousta matkapuhelimellasi.
    Kokoukseen on hyvä tulla mikrofoni ja kamera suljettuina, voit avata ne, kun pääset kokoukseen sisään. Löydät mikrofoni- ja videoikonit ikkunan vierestä yläreunasta oikealta, niistä saat mikrofonin ja/tai kuvan pois päältä/päälle.
  4. Kun olet valmis, valitse Liity nyt.
  5. Tämä siirtää sinut kokouksen odotustilaan, josta kokouksen järjestäjä liittää sinut mukaan kokoukseen.

Jaa artikkeli