Vanhempaintoimijoiden verkkokahvilat 25.8. alkaen

Kenelle

Vanhempaintoimijoiden verkkokahvilatapaamiset on suunnattu erityisesti Suomen Vanhempainliiton jäsenyhdistyksien tarpeisiin, mutta kaikki vanhempaintoimijat ovat tervetulleita mukaan!

Verkkotapaamisten tavoite

• Yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen vahvistaminen
  • Tiedon jakaminen, yhdessä oppiminen
  • Yhteinen ideointi ja uuden luominen

Seuraavien verkkokahvilatapaamisten ajankohdat ja teemat

• tiistai 25.8. klo 18-19, Vanhempainliiton toiminta tutuksi
    Toiminnanjohtaja Ulla Siimes ja Vanhempainliiton henkilöstö

• tiistai 8.9. klo 18-19, Vanhempainyhdistyksen johtaminen
    Illan asiantuntijavieraana Vanhempaintoiminnan Mentorit ry:n puheenjohtaja Mika Jokinen.

• tiistai 22.9. klo 18-19, Vanhempainyhdistyksen jäsenyys ja jäsenhankinta
    Järjestötoiminnan asiantuntija Anri Leveelahti
  • tiistai 27.10. klo 18-19, Kodin ja koulun yhteistyön käytänteet yhdenvertaisuuden ja erityislapsiperheen näkökulmasta
    Erityiskasvatuksen asiantuntija Sari Haapakangas ja yhdenvertaisuusasiantuntija
    Aslak Rantakokko

Näin kirjaudut Zoomiin

Tilaisuuden verkkoalustana toimii Zoom.  Linkki Zoom-tapaamiseen lähetetään ilmoittautuneille koulutuspäivänä.

Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa Zoomiin, varaa hetki aikaa Zoom Client for Meeting -ohjelman lataamiseen koneellesi. Zoomiin voi kirjautua myös selaimen kautta, mutta suosittelemme ohjelman lataamista. Opintokeskus Siviksen Zoom-ohje osallistujille löytyy tästä.

Testaa hyvissä ajoin, että Zoomiin kirjautuminen onnistuu. Samalla tulee testattua ääni- ja kuvayhteyden toimivuus.

Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätunnusta Zoomiin. Kirjaudu järjestelmään omalla nimelläsi.

Pääset liittymään kokousistuntoon klikkaamalla painiketta  ”Join with computer audio”.

Lisätiedot:
Järjestötoiminnan asiantuntija Anri Leveelahti,
anri.leveelahti(a)vanhempainliitto.fi, puh. 044 755 1372

Tapahtuman järjestää

Suomen Vanhempainliitto

Mariankatu 28 B 5
00170 HELSINKI

Tapahtuma-aika

25.8.2020 klo 18:00 - 27.10.2020 klo 18:00

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Ilmoittautumislinkki löytyy kunkin tapahtumapäivämäärän kohdalta.