Vanhempaintoimijoiden verkkokahvila 18.5. klo 18-19

Kenelle

Vanhempaintoimijoiden verkkokahvilatapaamiset on suunnattu erityisesti Suomen Vanhempainliiton jäsenyhdistyksien tarpeisiin, mutta kaikki vanhempaintoimijat ovat tervetulleita mukaan!

Verkkotapaamisten tavoite

• Yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen vahvistaminen
  • Tiedon jakaminen, yhdessä oppiminen
  • Yhteinen ideointi ja uuden luominen

Ensimmäisen verkkotapaamisen 18.5. aihe on Eväitä syyskauden aloitukseen.

Näin kirjaudut Zoomiin

Tilaisuuden verkkoalustana toimii Zoom.  Linkki Zoom-tapaamiseen lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 18.5. aamupäivällä.

Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa Zoomiin, varaa hetki aikaa Zoom Client for Meeting -ohjelman lataamiseen koneellesi. Zoomiin voi kirjautua myös selaimen kautta, mutta suosittelemme ohjelman lataamista. Opintokeskus Siviksen Zoom-ohje osallistujille löytyy tästä.

Testaa hyvissä ajoin, että Zoomiin kirjautuminen onnistuu. Samalla tulee testattua ääni- ja kuvayhteyden toimivuus.

Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätunnusta Zoomiin. Kirjaudu järjestelmään omalla nimelläsi.

Pääset liittymään kokousistuntoon klikkaamalla painiketta  ”Join with computer audio”.

Tilaisuuden ohjelma

Lisätiedot:
Järjestötoiminnan asiantuntija Anri Leveelahti, anri.leveelahti(a)vanhempainliitto.fi

Tapahtuman järjestää

Suomen Vanhempainliitto