Vanhempaintoimijoiden verkkokahvila 7.4.2022

Kenelle

Vanhempaintoimijoiden verkkokahvilatapaamiset on suunnattu erityisesti Suomen Vanhempainliiton jäsenyhdistyksien tarpeisiin, mutta kaikki vanhempaintoimijat ovat tervetulleita mukaan!

Verkkotapaamisten tavoite

  • Yhteisöllisyyden ja vuorovaikutuksen vahvistaminen
  • Tiedon jakaminen, yhdessä oppiminen
  • Yhteinen ideointi ja uuden luominen

Raikas sisäilmailta Ratkaistaan yhdessä -hankkeen asiantuntijoiden kanssa 7.4.2022 klo 17:20 alkaen!

Tule kuuntelemaan ja juttelemaan sisäilmateemasta Ratkaistaan yhdessä -hankkeen asiantuntijoiden kanssa. Verkkokahvilassa hankkeen asiantuntijat Minna Pitkäniemi ja Outi Leveäoja esittelevät hyviksi koettuja keinoja järjestää oireilevan lapsen koulunkäynnin ja hyvinvoinnin tuki. Illan aikana jaetaan myös kokemuksia ja vinkkejä tavoista, joilla vanhemmat voivat vaikuttaa sisäilma-asioihin.

Tervetuloa mukaan kaikki vanhempaintoimijat!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen verkkokahvilaan tapahtuu verkkolomakkeen kautta.  

Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot:
Projektiasiantuntija Veera Repo-Väätäinen,
veera.repo-vaatainen(at)vanhempainliitto.fi, puh. 041 312 1879


Tapahtuman järjestää

Suomen Vanhempainliitto

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -kokous

Tapahtuma-aika

7.4.2022 klo 17:30 - 18:45

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin


Teams-ohjeet

Verkkokahvilat pidetään Teams-sovelluksella. Verkkokahvilaan voi kirjautua sisään 10 minuuttia ennen tapaamisen alkamista ja samalla testata yhteydet.

Voit liittyä Teams-kokoukseen millä tahansa laitteella riippumatta siitä, onko sinulla Teams-tili. Jos sinulla ei ole tiliä, voit liittyä vieraana seuraamalla näitä ohjeita.

Liittymisohjeet

  1. Liity Microsoft Teams -kokoukseen tämän sivun alareunassa olevasta linkistä.
  2. Tämä avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Jos liityt verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Salli se, jotta sinut nähdään ja kuullaan kokouksessa.
  3. Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset. Jos kokoushuone (tai toinen kokoukseen yhdistetty laite) on lähellä, valitse Poista ääni käytöstä välttääksesi häiriöitä. Valitse Puhelimen ääni, jos haluat kuunnella kokousta matkapuhelimellasi.
    Kokoukseen on hyvä tulla mikrofoni ja kamera suljettuina, voit avata ne, kun pääset kokoukseen sisään. Löydät mikrofoni- ja videoikonit ikkunan vierestä yläreunasta oikealta, niistä saat mikrofonin ja/tai kuvan pois päältä/päälle.
  4. Kun olet valmis, valitse Liity nyt.
  5. Tämä siirtää sinut kokouksen odotustilaan, josta kokouksen järjestäjä liittää sinut mukaan kokoukseen.

Jaa artikkeli