Vanhempainyhdistyksen viestintäklinikka – somekanavat haltuun!

Etsittekö ideoita yhdistyksenne someviestinnän kehittämiseen ja uuden yleisön tavoittamiseen? Mietittekö kenties kokonaan uuden viestintäkanavan perustamista tai pyöriikö mielessänne muita someviestintään liittyviä kysymyksiä?

Jos vanhempainyhdistyksessänne pohditaan edellä mainittuja kysymyksiä, ilmoita yhdistyksenne mukaan Vanhempainliiton järjestämälle viestintäklinikalle!

Ajankohta ja toteutus

Vanhempainyhdistyksille suunnatut viestintäklinikat ovat yksittäisen yhdistyksen tarpeisiin ja toiveisiin räätälöityjä verkkotapaamisia, joissa Vanhempainliiton järjestöviestijä antaa yhdistykselle vinkkejä ja ideoita someviestintään liittyvistä vapaavalintaisista aiheista. Viestintäklinikoiden tarkempi sisältö sovitaan yhdistyksen omien viestintätarpeiden pohjalta ennen tapaamista.

Viestintäklinikat ovat kestoltaan kaksi tuntia ja ne järjestetään etäyhteyksin. Klinikoita järjestetään tammi-toukokuussa ja niiden tarkka ajankohta sovitaan järjestöviestijän kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkolomakkeen kautta.

Ilmoittautumislomakkeella pyydetään tarkempia tietoja yhdistyksen viestintätarpeista ja aiheista, joita osallistujat haluavat käsitellä viestintäklinikan aikana. Lomakkeella pyydetään myös alustavia ehdotuksia viestintäklinikan ajankohdasta. Huomaathan, että mukaan mahtuu rajallinen määrä yhdistyksiä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoita vanhempainyhdistyksenne mukaan tästä

Mikäli osallistujamäärä on ilmoittautumishetkellä täynnä, ota yhteyttä pinja.front@vanhempainliitto.fi, niin voimme lisätä sinut osallistumisjonoon.


Tapahtuman järjestää

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams -kokous

Tapahtuma-aika

17.1.2022 klo 9:00 - 3.5.2022 klo 19:00

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin


Lisätietoja:
Järjestöviestijä Pinja Front
pinja.front@vanhempainliitto.fi

Jaa artikkeli