Verkkoilta vanhemmille: Sisäilmaongelmia koulussa? – Askeleita ja vinkkejä vanhempien yhteiseen vaikuttamiseen

Tervetuloa verkkoiltaan kuulemaan kokemuksia ja hyviä käytäntöjä vanhempien vaikuttamistyöstä koulujen sisäilmatilanteissa.

Verkkoillassa esitellään 3 työkalua vanhempien ja vanhempainyhdistysten käyttöön. Teemoja alustavat Ratkaistaan yhdessä! -hankkeen ja Vanhempainliiton työntekijät sekä aktiiviset vanhemmat.

Illan teemat:

1. Koulussa sisäilmaongelma – mitä vanhemmat voivat tehdä yhdessä?
  2. Vanhempien edustus koulukohtaisessa sisäilmatyöryhmässä – vinkit toimintaan!
  3. Kodin ja koulun yhteistyö – Kymmenen askelta kohti toimivaa kodin ja koulun yhteistyötä (Vanhempainliiton materiaali)

Verkkoillassa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella. Tilaisuutta ei tallenneta: Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarissa esitelty vaikuttamismateriaali sähköpostilla.

Ratkaistaan yhdessä! -hanke auttaa löytämään keinoja lasten ja perheiden tueksi koulujen sisäilmatilanteissa. Lisätietoja hankkeesta: www.hengitysliitto.fi/ratkaistaanyhdessa

Tapahtuman järjestää

Ratkaistaan yhdessä -hanke

Hengitysliitto ja Suomen vanhempainliitto

Teams-sovellus

Tapahtuma-aika

4.11.2020 klo 18:00 - 19:30

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Ilmoittaudu 30.10.2020 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/4B79ED1D7AB0929B

Lähetämme osallistumislinkin sähköpostiisi viimeistään viikolla 45. Tervetuloa! Nähdään marraskuussa!