Verkostopäivä kuntakohtaisille yhdistyksille 20.11.2021 Vantaan Heurekassa

Luodaan uusia ja tiivistetään vanhoja verkostoja

Kuntakohtaisten vanhempainyhdistysten verkostopäivässä tavataan toisia vanhempaintoimijoita, vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia toiminnasta ja saadaan tietoa ja tukea omaan vapaaehtoistoimintaan. Alustuksena kuullaan Tiina-Emilia Kauniston luento vähättelyn tunnistamisesta ja iltapäivän lopussa tutustutaan Vanhempainliiton kuntakohtaisten yhdistysten toiminnan tueksi tuottamaan materiaaliin.

Ohjelma:

12.00 Lounas Tiederavintolassa

13.00 Tervetuloa – Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones

Kaunisto kehottaa kasvattamaan lapsista rohkeita edelläkävijöitä. ”Kasvatamme kotona, kouluissa ja päiväkodeissa pienistä pilteistämme normeja kunnioittavia yksilöitä. Se on hyvä, mutta ujutathan mukaan kasvatukseen myös annoksen normikriittistä kapinallisuutta?”

13.15 Opi tunnistamaan vähättely – ”Se ei johdu sinusta – Vähättelyn historia työelämässä” -tietokirjan kirjoittanut Tiina-Emilia Kaunisto

13.45 Ryhmissä keskustelua

14.30 Päiväkahvi Tiederavintolassa / Johtokunta kokoustaa

15.00 Ryhmäkeskusteluiden yhteinen purku

15:30 Opas kuntakohtaisille vanhempaintoimijoille / Anne Viitala

16.00 – 17.00 Tiedonvaihdon tori – vaihdetaan tietoa ja ideoita ohjatusti torimyynnin hengessä

Vanhempainliitto tarjoaa päivän ohjelman ja siihen kuuluvat tarjoilut sekä majoituksen Sokos Hotelli Vantaassa,  mikäli osallistut myös sunnuntain liittokokoukseen. Vanhempainliitto kustantaa 2 osallistujaa/ kuntakohtainen yhdistys. Majoitus tapahtuu 2 hengen huoneissa, majoittuminen 1 hh onnistuu maksamalla huonehinnan erotuksen.

Lisätietoa antavat järjestötoiminnan asiantuntijat:

Anne Viitala, s-posti; anne.viitala@vanhempainliitto.fi,  p. 044 755 1374

Veera Repo-Väätäinen; veera.repo-vaatainen@vanhempainliitto.fi, p. 044 755 1372