Yhdessä -verkkotapaaminen 25.1.2023 klo 18

Kuntakohtaisten vanhempaintoimijoiden etätapaaminen keskiviikkona 25.1.2023 klo 18 alkaen

Tervetuloa mukaan Yhdessä-etätapaamiseen! Tapaamisen tarkoituksena on jakaa kuntakohtaisissa yhdistyksissä toimivien vanhempaintoimijoiden kesken kokemuksia ja ideoita sekä uusia ratkaisuja kulloisenkin teeman parissa.

Kenelle

Yhdessä-etätapaamiseen voivat osallistua kaikki kuntatason vanhempainyhdistysten toimijat tai tästä toiminnasta kiinnostuneet

Etätapaamisen teema

Teemana on kuulumisten vaihto ja keskustelun aloittaminen Vanhempainliiton kuntakohtaisille vanhempainyhdistyksille suunnattujen palveluiden kehittämisestä

Ohjelma

17.55 Osallistujien sisäänkirjautuminen

18.00 Tervetuloa!

Yhteistä keskustelua

19.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätietoja. 

Valtteri Tervala, valtteri.tervala@vanhempainliitto.fi


Tapahtuman järjestää

Tapahtumapaikka

Liity etätapaamiseen tästä

Tapahtuma-aika

25.1.2023 klo 18:00 - 19:00

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin

Tapahtuman materiaalit


Teams-ohjeet

Etätapaaminen pidetään Teams-sovelluksella. Tapaamiseen voi kirjautua sisään 10 minuuttia ennen tapaamisen alkamista ja samalla testata yhteydet.

Voit liittyä Teams-kokoukseen millä tahansa laitteella riippumatta siitä, onko sinulla Teams-tili. Jos sinulla ei ole tiliä, voit liittyä vieraana seuraamalla näitä ohjeita.

Liittymisohjeet

  1. Liity Microsoft Teams -kokoukseen annetusta linkistä.
  2. Tämä avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Jos liityt verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Salli se, jotta sinut nähdään ja kuullaan kokouksessa.
  3. Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset. Jos kokoushuone (tai toinen kokoukseen yhdistetty laite) on lähellä, valitse Poista ääni käytöstä välttääksesi häiriöitä. Valitse Puhelimen ääni, jos haluat kuunnella kokousta matkapuhelimellasi.
    Kokoukseen on hyvä tulla mikrofoni ja kamera suljettuina, voit avata ne, kun pääset kokoukseen sisään. Löydät mikrofoni- ja videoikonit ikkunan vierestä yläreunasta oikealta, niistä saat mikrofonin ja/tai kuvan pois päältä/päälle.
  4. Kun olet valmis, valitse Liity nyt.
  5. Tämä siirtää sinut kokouksen odotustilaan, josta kokouksen järjestäjä liittää sinut mukaan kokoukseen.

Jaa artikkeli