Tapahtumat

Näytä Näytä listanaNäytä kortteina

Tulossa

Vanhempainliiton koulutukset
15.8.2022

Vanhempaintoimijoiden verkkokahvila 15.8.2022

Vanhempaintoimijoiden verkkokahvilassa virittäydytään yhdessä syyskauden aloitukseen. Illan pääteemana on uusien vanhempien innostaminen mukaan vanhempaintoimintaan ja yhdistyksen jäseniksi.

Tervetuloa mukaan kaikki vanhempaintoimijat!

18.8.2022

Koulurauha-vanhempainilta 18.8.2022

Koulurauha-verkkovanhempainillan aiheena on positiivinen pedagogiikka kodin ja koulun yhteistyössä. Positiivisen pedagogiikan tavoitteena on edistää oppilaiden ja kouluyhteisöjen hyvinvointia suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. KT, lehtori Eliisa Leskisenoja avaa alustuksessaan positiivisen pedagogiikan periaatteita ja etenkin sitä, miten positiivisen kasvatuksen mindsetia ja toimintamalleja voidaan hyödyntää rakennettaessa myönteistä ja luottamuksellista yhteistyötä kodin ja koulun välille. Tervetuloa mukaan vanhempainiltaan!

20.9.2022

Vanhempainyhdistysten verkostoitumisilta Lahdessa 20.9.2022

Suomen Vanhempainliitto järjestää yhteisen tapaamisen Lahdessa toimiville vanhempainyhdistyksille tiistaina 20.9.2022 klo 18-20. Illan pääaiheena on kaupunkitason yhteistyön kehittäminen vanhempaintoimijoiden kesken.

Kampanja
30.9.2022

Kodin ja Koulun Päivä 2022

Kodin ja Koulun Päivä vastaa opetussuunnitelman perusteisiin kirjattua tavoitetta kodin ja koulun yhteistyön toteuttamisesta. Valtakunnallista päivää vietetään vuosittain syyskuun viimeisenä perjantaina. Paikallisesti Kodin ja Koulun Päivän tapahtuma voidaan sijoittaa yhteisölle parhaiten soveltuvaan ajankohtaan. Tutustu Kodin ja Koulun Päivän kampanjamateriaaleihin, jotka innostavat tanssimaan, pelaamaan ja poseeraamaan!

Vanhempainliiton koulutukset
30.9.2022 - 11.11.2022

Yhteistä kieltä rakentamassa – Kodin ja koulun monikulttuurinen yhteistyö

Yhteistä kieltä rakentamassa – Kodin ja koulun monikulttuurinen yhteistyö -koulutus on suunnattu ammatillisen koulutuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön opetushenkilöstölle, oppilashuollon henkilöstölle, ohjaajille ja johdolle. Koulutus sisältää neljä koulutustapaamista ja itsenäistä työskentelyä. Koulutus on osallistujille maksuton.

Vanhempainliiton koulutukset
4.11.2022 - 25.11.2022

Oppivelvollisuus laajenee – Kodin ja koulun yhteistyötä nuoren parhaaksi!

Oppivelvollisuus laajenee – Kodin ja koulun yhteistyötä nuoren parhaaksi -koulutus on suunnattu ammatillisen koulutuksen, lukiokoulutuksen ja vapaan sivistystyön opetushenkilöstölle, oppilashuollon henkilöstölle, ohjaajille ja johdolle. Koulutus sisältää neljä koulutustapaamista sekä itsenäisiä tehtäviä. Koulutus on osallistujille maksuton.

Menneet

Kampanja
8.5.2022

Äitienpäivä 8.5.2022

Äitienpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 8. toukokuuta. Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi kutsumme teidät kaikki muistamaan omaa äitiä. Voit tulostaa verkkosivuiltamme valmiin kyselylomakkeen, jossa pääset vastaamaan muutamaan hauskaan ja kaiken kertovaan kysymykseen äidistä, mummusta tai tärkeästä ihmisestä.

Vanhempainliiton koulutukset
11.5.2022

Yhdessä-etätapaaminen 11.5.2022 klo 18

Yhdessä-etätapaamisen tarkoituksena on jakaa vanhempaintoimijoiden kesken kokemuksia ja ideoita sekä uusia ratkaisuja kulloisenkin teeman parissa. Yhdessä-etätapaamiseen voivat osallistua kaikki kuntatason vanhempainyhdistysten toimijat tai tästä toiminnasta kiinnostuneet.

Vanhempainliiton koulutukset
18.5.2022

Pirkanmaan vanhemmat -verkostoitumisilta 18.5.2022 klo 18-20

Pirkanmaan vanhemmat -verkostoutumisillassa tutustutaan, verkostoidutaan ja vaihdetaan ajatuksia toisten kuntakohtaisten vanhempainyhdistystoimijoiden kanssa.

Vanhempainliiton koulutukset
5.5.2022

Vanhempaintoimijoiden verkkokahvila 5.5.2022

Vanhempaintoimijoiden verkkokahvilan ohjelmassa on katsaus Vanhempainliiton jäsenkyselyn tuloksiin. Lisäksi Hyökännummen koulun vanhempainyhdistystoimijat Mäntsälästä esittelevät yhdistyksensä toimintaa. Tervetuloa mukaan kaikki vanhempaintoimijat!

Vanhempainliiton koulutukset
6.4.2022

Yhdessä-etätapaaminen 6.4.2022 klo 18

Kuntakohtaisille vanhempaintoimijoille suunnatuissa Yhdessä- etätapaamisissa keskustellaan kuntatasolla toimia yhdistyksiä koskettavista aiheista. Keskiviikkona 6.4. teemana on yhdistyksen toimintavuosi.

Vanhempainliiton koulutukset
31.3.2022

Sota tuli lähelle lasta – Miten voin aikuisena olla tukena?

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) ja Suomen Vanhempainliitto järjestävät yhdessä verkkovanhempainillan. Tilaisuuden tavoitteena on auttaa vanhempia käsittelemään Venäjän Ukrainaan kohdistaman hyökkäyksen herättämiä ajatuksia ja tunteita yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Tämän lisäksi vanhempainillan tavoitteena on varmistaa, ettei yksikään lapsi koulussa tai muissa yhteisöissä joudu taustansa takia kiusatuksi tai syrjityksi.

Vanhempainliiton koulutukset
28.4.2022 - 31.5.2022

Kaikki mukaan turvallista lapsiryhmää rakentamaan!

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Vanhempainliitto järjestävät keväällä 2022 yhteisen Kaikki mukaan turvallista lapsiryhmää rakentamaan! -koulutuksen päiväkoti-/eskarirauhasta.

Vanhempainliiton koulutukset
13.4.2022

Varhain on parhain -webinaari 13.4.2022 klo 13-16

Varhain on parhain – yhteistyö lapsen parhaaksi on kaikkien vastuulla.

Vanhempainliiton koulutukset
7.4.2022

Vanhempaintoimijoiden verkkokahvila 7.4.2022

Tule kuuntelemaan ja juttelemaan sisäilmateemasta Ratkaistaan yhdessä -hankkeen asiantuntijoiden kanssa. Verkkokahvilassa hankkeen asiantuntijat Minna Pitkäniemi ja Outi Leveäoja esittelevä hyviksi koettuja keinoja järjestää oireilevan lapsen koulunkäynnin ja hyvinvoinnin tuki. Tervetuloa mukaan kaikki vanhempaintoimijat!

Vanhempainliiton koulutukset
17.1.2022 - 3.5.2022

Vanhempainyhdistyksen viestintäklinikka – somekanavat haltuun!

Vanhempainyhdistyksille suunnatut viestintäklinikat ovat yksittäisen yhdistyksen tarpeisiin ja toiveisiin räätälöityjä verkkotapaamisia, joissa Vanhempainliiton järjestöviestijä ohjaa ja antaa yhdistykselle vinkkejä someviestintään liittyvistä aiheista. Mukaan mahtuu rajallinen määrä yhdistyksiä, joten kannattaa ilmoittautua pian!