Vanhempaintoimijat kiusaamista ehkäisemässä

Mitä kuntakohtaiset vanhempaintoimijat voisivat tehdä kiusaamisen ehkäisemiseksi ja puuttumiseksi?

Vanhempainliitto on yhdessä Aseman Lapset ry:n kanssa kehittämässä käytännön keinoja kiusaamisen ehkäisyyn ja tietoisuuden lisäämiseen vanhempainyhdistyksissä vuoden 2024 aikana.

Ensimmäinen osa yhteistyöstä on työpaja/ aivoriihi Helsingissä 16.1.2024 klo 17–19.30. Tapahtumapaikkana toimii Vanhempainliiton toimisto.

Kenelle

Tilaisuus on avoin kaikille kuntakohtaisille vanhempaintoimijoille eikä osallistumiseen ole rajoituksia yhdistyskohtaisesti. Tilaisuus on maksuton ja osallistujille on tarjolla kahvia ja teetä sekä virvokkeita ja sämpylää.

Tarkoitus

Tilaisuudessa muotoillaan yhdessä käytössä olevista ja suunnitelluista keinoista kokeiluun valmiita kokonaisuuksia. Tilaisuudessa työskennellään pienryhmissä ja siihen voi osallistua vain paikan päällä. Tavoitteena on, että tilaisuuden päätteeksi voimme sopia, että mitä keinoja lähdetään jatkokehittämään kuntakohtaisissa vanhempainyhdistyksissä.

Valmistautuminen

Tilaisuutta varten kerätään tietoa olemassa olevista käytännöistä ja teemaan liittyvistä kokemuksista. Kiitos, kun vastaatte osaltanne kyselyyn ja jaatte kyselyä kuntakohtaisille vanhempaintoimijoille. Kyselyyn voi vasta useampi henkilö samasta kuntakohtaisesta yhdistyksestä.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä

Jos linkki ei aukea painikkeesta, pääset kyselyyn tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/AEE40AC990DE1022

 

Lisätietoja.

Kysy lisää!


Tapahtuman järjestää

Tapahtumapaikka

Vanhempainliiton toimisto

Mariankatu 28 B 5
00170 HELSINKI

Tapahtuma-aika

16.1.2024 klo 17:00 - 19:30

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin


Ilmoittaudu mukaan 14.1.2024 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Jaa artikkeli