Yhdistyksen jäsenyys ja jäsenhankinta -koulutus 21.9. klo 18-18.45

Yhdistyksen jäsenyys ja jäsenhankinta -koulutus 

Koulutuksen aiheena on vanhempainyhdistyksen jäsenyys ja jäsenhankinta. Liikkeelle lähdetään perusasioista kuten yhdistyksen eri jäsenryhmistä sekä jäsenen oikeuksista ja velvollisuuksista.

Kenelle

Koulutus on suunnattu erityisesti päiväkotien, koulujen ja oppilaitoksien yhteydessä toimivien vanhempainyhdistyksien tarpeisiin.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on tukea ja kehittää vanhempainyhdistyksen toiminnan laatua. Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää jäsenhankinnan merkityksen. Osallistuja saa vinkkejä oman yhdistyksen toiminnan esille tuomiseen sekä uusia ideoita jäsenhankintaan.

Ohjelma

18.00 Tervetuloa!

18.05 Vanhempainyhdistyksen jäsenyys ja jäsenhankinta
Järjestötoiminnan asiantuntija Anri Leveelahti

– yhdistyksen jäsenyys, jäsenryhmät

– jäsenen oikeudet ja velvollisuudet

– miksi jäsenhankinta on tärkeää

– ideoita jäsenhankintaan

– uusien jäsenien vastaanotto, perehdyttäminen ja sitouttaminen toimintaan

18.35 Kysymyksiä ja keskustelua

18.45 Illan päätös

 

Lisätiedot:
Järjestötoiminnan asiantuntija Anri Leveelahti,
anri.leveelahti(at)vanhempainliitto.fi, puh. 044 755 1372


Tapahtuman järjestää

 

 

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus (teams).

Tapahtuma-aika

21.9.2023 klo 18:00 - 18:45

Lisää kalenteriin Lisää Google kalenteriin


Teams-ohjeet

Koulutus järjestetään Teams-alustalla. Voit kirjautua sisään teams-linkistä 10 minuuttia ennen koulutuksen alkamista ja samalla testata yhteydet.

Voit liittyä Teams-kokoukseen millä tahansa laitteella riippumatta siitä, onko sinulla Teams-tili. Jos sinulla ei ole tiliä, voit liittyä vieraana seuraamalla näitä ohjeita.

Liittymisohjeet

  1. Liity Microsoft Teams -kokoukseen annetusta linkistä.
  2. Tämä avaa verkkosivun, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Jos liityt verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Salli se, jotta sinut nähdään ja kuullaan kokouksessa.
  3. Kirjoita nimesi ja määritä ääni- ja videoasetukset. Jos kokoushuone (tai toinen tilaisuuteen yhdistetty laite) on lähellä, valitse Poista ääni käytöstä välttääksesi häiriöitä. Valitse Puhelimen ääni, jos haluat kuunnella tilaisuutta matkapuhelimellasi.
    Kokoukseen on hyvä tulla mikrofoni ja kamera suljettuina, voit avata ne, kun pääset kokoukseen sisään. Löydät mikrofoni- ja videoikonit ikkunan vierestä yläreunasta oikealta, niistä saat mikrofonin ja/tai kuvan pois päältä/päälle.
  4. Kun olet valmis, valitse Liity nyt.
  5. Tämä siirtää sinut kokouksen odotustilaan, josta kokouksen järjestäjä liittää sinut mukaan kokoukseen.

Jaa artikkeli