Arjen valo -palkinto perheitä auttavalle Jonna Kataiselle

25.1.2019

Arjen valo -palkinnon voittaja Jonna Katainen

Vuoden 2018 Arjen valo -palkinto ojennettiin tänään lohjalaiselle Jonna Kataiselle Educa 2019 -tapahtumassa. Katainen on ollut perustamassa Ruoka-apuryhmää Lohjalle ja organisoinut lukuisia keräyksiä vaikeassa tilanteessa oleville perheille.

Jonna on ollut konkreettinen apu monelle perheelle, joilla on ollut arjessa tiukkaa. Jonna on upea esimerkki siitä, miten ihan tavalliset ihmiset voivat oman arjen puitteissa olla apua tukea tarvitseville.

Kunniakirja neljälle finalistille

Arjen valo -kunniakirjan lasten, nuorten ja perheiden hyvää arkea tukevasta teostaan saivat lisäksi seuraavat finalistit:

  • Riitta Ansamaa
  • Katja Korhonen / Untuvapakkaus-ryhmä
  • Aila Mäki-Kihniä
  • Vihaiset äidit -ryhmä

arjen valo

Arjen valo

on Suomen Vanhempainliiton ja Meidän Perhe -lehden kampanja, jolla halutaan nostaa esiin arkisia, usein näkymättömäksi jääviä, mutta merkityksellisiä kansalaistekoja lasten ja perheiden hyväksi. Jonna Kataista ehdotti Arjen valoksi Facebookin Ruoka-apu -ryhmän jäsen.

Arjen valo -palkinto on Lokki-valaisin, jonka lahjoittaa suomalainen valon asiantuntija Innolux Oy.

Lue myös Vauva.fi toimituksen juttu