Pinja Front aloitti järjestöviestijänä Vanhempainliitossa

Yhteiskuntatieteiden maisteri Pinja Front on aloittanut järjestöviestijänä Suomen Vanhempainliitossa elokuun alussa. Järjestöviestijän tehtävä on tukea ja vahvistaa liiton arki- ja hankeviestintää ja keskittyä erityisesti mm. someviestinnän kehittämiseen. Pinja osallistuu myös liiton tapahtumien ja koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtävä on liitossa uusi.

”Olen äärimmäisen iloinen, että liitto saa vihdoin lisäresursseja viestintään, etenkin nyt, kun henkilöstömme on lyhyessä ajassa kasvanut tuntuvasti uusien hankkeiden myötä”, iloitsee viestinnän asiantuntija Leena Herlevi-Valtonen. ”Tavoitteemme on, että lisäresurssin myötä tavoitamme kohderyhmämme entistä paremmin ja saamme uudenlaista pöhinää kodin ja kasvatusyhteisöjen väliseen keskusteluun.”

”Odotan innolla uuteen tehtävään tarttumista ja Vanhempainliiton toiminnanalaan perehtymistä. Olen jo ensimmäisen viikon aikana oppinut hurjasti liiton asiantuntijoiden tekemästä työstä ja en malta odottaa, että pääsemme täyteen työn touhuun ja kehittelemään uusia ideoita viestinnän tueksi”, kommentoi Pinja.

Kysy lisää!

Leena Herlevi-Valtonen

Viestinnän asiantuntija / Communications Specialist

+358 44 755 1369

leena.herlevi-valtonen@vanhempainliitto.fi

Kysy lisää!