Roll Up – näkyvyyttä vanhempaintoiminnalle

Teetä Vanhempainliiton jäsentunnuksella varustettu Roll Up ja tuo vanhempaintoiminta näkyväksi päiväkodissa, koulussa ja oppilaitoksessa!

Jäsenistömme omasta toiveesta olemme tuottaneet vanhempainyhdistysten käyttöön näyttävän Roll Up -kuvamateriaalin. Jäsenyhdistyksemme voivat itse valita alla olevista vaihtoehdoista mieleisen kuva-aiheen, ja lähettää aineiston valmistettavaksi painotaloon. Yleisimmät Roll Up -koot ovat 80 x 200 cm tai 85 x 200 cm. Valmis kuva-aineistomme soveltuu molempiin ja sisältää tarvittavat leikkausvarat ja kotelointivarat. Tarvittaessa kuvaa voidaan skaalata ja kotelointivaraa voidaan lisätä painotalossa.

Roll Upeja valmistavia yrityksiä on paljon. Jokainen yhdistys valitsee itselleen mieluisen toimittajan ja vastaa painotuotteen sekä telineen kustannuksista itse. Kuvamateriaali on Vanhempainliiton jäsenille maksuton.

Huom! Painoon tarkoitetun aineiston tiedostokoko on suuri. Mikäli tiedoston lataus ei onnistu, ole yhteydessä meihin tai valitsemaasi painotaloon.

Voit ladata painoaineiston alla olevia kuvia klikkaamalla. Painokelpoinen pdf-tiedosto avautuu uuteen ikkunaan, josta voit ladata sen omalle laitteellesi.

  1. Lasten ja nuorten hyvä arki – tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan (28 Mt)
  2. Koti ja koulu yhdessä – tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan (46 Mt)

 

Lisää vanhempaintoimijoille tarkoitettua materiaalia löydät täältä.
Katso myös tilattavat painotuotteemme.

Heräsikö Vanhempainliiton tuottamasta aineistosta kysymyksiä? Lähetä viesti osoitteeseen tiedotus@vanhempainliitto.fi.