Verkkosivumme uudistuivat

ryhmä ihmisiä näyttää peukkua

12.9.2018

Tervetuloa! Uudet verkkosivumme on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin juuri sinua, olitpa sitten aktiivinen vanhempaintoimija, kasvatus- tai opetusalan ammattilainen, järjestöihminen tai vaikkapa sivistysjohtaja.

Kysymyksiä ja palautetta sivuista ja sisällöistä voit lähettää meille palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@vanhempainliitto.fi. Kehitämme sivustoa aktiivisella otteella saamamme palautteen innoittamana.

Verkkosivuston on toteuttanut Suomen Vanhempainliitolle MEOM.

Kasvatusyhteistyötä yli 110 vuotta

Suomen Vanhempainliitto on vanhempien osallisuuden ja kasvatusyhteistyön valtakunnallinen asiantuntijajärjestö. Työmme tukee lasten ja nuorten kasvua ja oppimista sekä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä päiväkodeissa ja kouluissa.

Vaikutamme aktiivisesti kasvatus-, koulutus-, sekä lapsi- ja perhepolitiikkaan ja tuemme vanhempia ja vanhempaintoimijoita vaikuttamistyössä paikallisella tasolla, kunnissa ja yhteiskunnassa.

Jäsenistöömme kuuluu yli 1300 päiväkodeissa, kouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa toimivaa, rekisteröitynyttä vanhempainyhdistystä.