Artikkelit

Täältä löydät tuoreimmat uutiset, lausunnot ja blogit.

Lasten ja nuorten osallisuus Osallistuvat vanhemmat Vanhemmuus ja perhe
12.8.2020

Harrastusviikko kutsuu lapsia kokeilemaan uusia harrastuksia

Syyskuussa 7.-13.9.2020 vietetään kolmatta valtakunnallista harrastusviikkoa. Viikon ideana on tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastustoimintaa. Harrastusviikon aikana paikalliset yhdistykset, urheiluseurat ja muut yhteisöt voivat järjestää erilaisia harrastuskokeiluja, mihin paikkakunnan lapsia ja nuoria kutsutaan mukaan. Tiedot oman kunnan harrastustarjonnasta löydät kunnan kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-aikapalveluiden verkkosivuilta. Tilaisuuksien järjestelyissä […]

Osallistuvat vanhemmat Perusopetus Yhdistystoiminta
26.6.2019

Perusopetus vanhempien kukkarolla

Vanhemmat perusopetusta maksamassa? Kodin ja koulun / päiväkodin yhteistyön pelisäännöissä on syytä kirkastaa, mikä on koululle kuuluva velvoite, ja missä asioissa vanhemmat voivat tukea kouluarkea.

Vanhempainliiton toiminta ulottuu sisäilmateemaan.
Erityinen tuki Perusopetus Toinen aste
30.8.2018

Sisäilma – ratkaisuja

Lapsen koulupäivä on tänään. Sisäilmaongelmat haittaavat monin tavoin lapsen oppimista ja kasvua, perheen arkea, henkilökunnan työtä ja koulutuksen järjestäjän keskittymistä perustehtävään. Ongelma on maanlaajuinen ja yhteinen, ja se on myös ratkaistava yhdessä. Toisinaan vanhemmat turvautuvat jopa koululakkoon edistääkseen lasten turvallista ja terveellistä kouluarkea.