Mediakirjasto

Täältä löydät tuoreimmat uutiset, blogit ja kannanotot.

Rajaa aineistolajien mukaan:

Blogi Hyvinvointi Johdolle Opettajille

Maistuva koulu on yhteinen asia

Blogisarjamme: Kouluruokailu 70 vuotta. Maistuva koulu -hankkeen tiedottaja iloitsee, että maan päättäjät alkavat huomata koululaisten ruokailuympäristöön liittyvät epäkohdat.

Blogi Hyvinvointi

Vain syöty ruoka lataa akut ja auttaa jaksamaan

Blogisarjamme: Kouluruokailu 70 vuotta. ”Tulevaisuuden kouluruokailussa asiakaslähtöisyys korostuu ja tuotantokeskisyys saa luvan väistyä”, kirjoittaa blogivieraamme, tuotekehittäjä Eeva Teuho Tampereen Voimiasta.

Blogi Hyvinvointi Johdolle Opettajille Vanhempaintoimijoille

Vanhemmat koululounaalla

Blogisarjamme: Kouluruokailu 70 vuotta.
Kanaviillokki, tilliliha ja maksakastike. Näiden muistojen kera vanhemmat osallistuivat koululounaalle ja yllättyivät iloisesti. Kehittämisen tarpeitakin löydettiin yhteisen pöydän äärellä.

Sari Junnilla

Blogi Hyvinvointi Johdolle Opettajille Vanhempaintoimijoille

Kouluruokailu alusta ruokakasvatukselle

Blogisarjamme: Kouluruokailu 70 vuotta
”Omassa työssäni, koulun emäntänä, pohdin keinoja, joilla julkinen ruokapalvelu voisi olla vanhempien tukena kasvatustyössä. Monista vaihtoehdoista valitsin oman osaamisalueeni, ruokakasvatuksen sisällyttämisen kouluruokailuun.”

Maarit Laurinen

Blogi Hyvinvointi Johdolle Opettajille Vanhempaintoimijoille

Kouluruokailu, mikä ihana palvelu!

Blogisarjamme: Kouluruokailu 70 vuotta
”Positiivisella omalla asenteella ja kiinnostuksella lapsensa kokemuksiin kouluruokailusta sekä vanhempana oman koulun kouluruokailua seuraamalla sinustakin on mahdollista tulla suomalaisen järjestetyn kouluruokailun fani.”

Sini Garam

Blogi Hyvinvointi Johdolle Opettajille Vanhempaintoimijoille

Me osataan tää – arkista maailmanmestaruutta est. 1948

Blogisarjamme: Kouluruokailu 70 vuotta
”Ulkomaalaisten ihmetellessä suomalaisten aikaansaannoksia huimien Pisa-tulosten myötä alkoi ammattiylpeys nousta. Ruokalat muuttuivat ravintoloiksi, keittäjät ruokapalvelutyöntekijöiksi, ulkomaalaisia vieraita alkoi virrata.”.